maandag 10 oktober 2011

- Ecuadoriaans eten -


Een ecuadoriaanse schotels zoals hij er ongeveer meestal uitziet. Zoals u kan zien, steevast met een grote portie rijst! :) Wat er voor de rest opligt variëert steeds. Vlees (nooit echt een grote hoeveelheid en meestal in grove stukken) dat wel steeds lekker gemarineerd of lekker gebakken is. Qua groenten is het maximum twee schijfjes tomaten of een handvol gesnipperde sla :) Soms kan er dan nog is, zoals nu een eitje of andere aditieven bij op het bord liggen. ´S middags is er dan ook wel telkens soep voor de maaltijd die men in België als een maaltijd apart zou kunnen beschouwen. En dan ´s avond koffie of chocomelk. Perfecte combinatie! :) Toch smaakt het mij elke keer en ben ik al gewoon geraakt aan de ietwat grotere porties :)

Wat ik nog vergeten vertellen ben: Hoofdzakelijk worden de gerechten vaak gemaakt en vergezeld van al dan niet groene bananen :) 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten